Photo0021 terasa1

ВИЛА СКАНДИНАВИЯ предлага 1 апартамент, 2 студиа и 1 двойна стая с невероятен изглед към морето и планината. Апартаментът има 2 самостоятелни двойни стаи, 2 тераси и голяма закрита веранда. Във всяко студио може да се добави допълнително трето легло.

Всички те са със самостоятелни входове, санитарни възли и тераси, оборудвани са с хладилници, сателитна телевизия и климатици. Други услуги, които влизат в цената са ползуването на Балдахина – просторно патио с възможности за приготвяне на лека храна и хранене от 8.00 до 23.00 ч., за отдих и „усъвършенствуване на изкуството да не правиш нищо“.

Амбицията ни е атмосферата на къщата да е белязана от умереност, спокойствие и позитивност, а чалгата – във всичките и форми – да бъде в санитарните норми. Разпределението на къщата дава възможност – от една страна – за самостоятелност, независимост и пълноценна почивка. От друга страна – за забавления и разнообразни живи форми на общуване.

Ще ви съдействаме и с информация за маршрути до околните плажове и природни забележителности, за излети, преходи, екскурзии и забавления, за трансфери до близо и далеч, etc.

shtarkrli Photo0037 silistar
staya1 staya2
bbq2 bbq1

ОСВЕН МОРЕТО И ГОРАТА, в непосредствена близост до Вила Скандинавия са и няколко ресторанта и магазина. Зад ъгъла е и главната улица, която ще Ви отведе до парка с люлките, черквата и банкомата, до дрогерията и още ресторанти и магазини. Малко по-нататък са Устието на река Велека и Северния плаж.

100x47

100x62