veleka

МАКАР ВИЛА СКАНДИНАВИЯ ДА Е ПOСТРОЕНА НАСКОРО, със Синеморец сме свързани вече над 40 години. Амбицията ни е атмосферата на къщата да е белязана от умереност, спокойствие и позитивност, а чалгата – във всичките и форми – да бъде в санитарните норми. Разпределението на къщата дава възможност – от една страна – за самостоятелност, независимост и пълноценна почивка. От друга страна – за разнообразни форми на общуване и забавления.

shtarkrli zlato silistar

ЗА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ПО-АКТИВЕН ОТДИХ – срещу разумно заплащане – можем да организираме различни форми на отдих и забавления. От преходи по брега или в гората, разходка с лодка в ”джунглата” на Велека или джип-сафари из Странджа; през излети с кану, езда, риболов, дегустации, семейни и фирмени празненства или екскурзия до Созопол; та до малки семинари, големи уикенди, или индивидуални тренировъчни програми, etc.

shtarkrli zlato silistar

След всичко казано до тук, се надяваме – заедно с вас – да открием най-подходящата формула, най-верният баланс между отдих и забавления. Между Siesta & Fiesta.