48

ВИЛА СКАНДИНАВИЯ ПРЕДЛАГА 1 апартамент, 2 студиа и 1 двойна стая с невероятен изглед към морето и планината. Апартамента има 2 самостоятелни двойни стаи, 2 тераси и голяма закрита веранда. Във всяко студио може да се добави допълнително трето легло. Стаите са със самостоятелни входове, санитарни възли и тераси. Оборудвани са с голям или среден хладилник, кафе-машина, сателитна телевизия и климатик.

ДРУГИ УСЛУГИ, които влизат в цената са ползуването на Балдахина – просторно патио с възможности за приготвяне на лека храна и хранене от 8.00 до 23.00 ч., за отдих и „усъвършенствуване на изкуството да не правиш нищо“. И още – информация за трансфер от/до Бургас, за маршрути към други плажове и природни забележителности, за разходки до Царево, Ахтопол, Резово и границата с Турция, за екскурзии и забавления, etc.

ЗА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ПО-АКТИВЕН ОТДИХ – срещу разумно заплащане – можем да организираме различни форми на отдих и забавления. От преходи по брега или в гората, разходка с лодка в ”джунглата” на Велека или джип-сафари из Странджа; през излети с кану, езда, риболов, дегустации, семейни и фирмени празненства или екскурзия до Созопол; та до малки семинари, големи уикенди, или индивидуални тренировъчни програми, etc.

s2
bbq1

Вила Скандинавия, сезон 2019 г.

ПЕРИОД ДВОЙНА СТАЯ СТУДИО АПАРТАМЕНТ
01.06-30.06
01.07-31.08
01.09-15.09
16.09-15.10

 

За взаимна сигурност и удобство важат стандартните условия:

ЦЕНИТЕ за всяка от посочени по-горе допълнителни дейности се договарят индивидуално, и се потвърждават с E-mail най-късно 20 дни преди датата на Вашето пристигане.

РЕЗЕРВАЦИЯТА е валидна след заплащане на предплата (30 % от цялата сума) до 3 дни след устното споразумение. Остатъка от сумата се изплаща в деня на пристигането Ви.

ПРИ АНУЛИРАНЕ на резервацията до 14 дни преди датата на пристигането, предплатата Ви се възстановява 100 %. За резервация, анулурана до 7 дни преди датата на пристигането, се удържат 30% от предплатата, а ако срока е по-кратък от 7 дни се удържат 50 %. Ако резервацията се анулира в деня на пристигането, се удържа цялата предплата.

АКО НЕ ИЗПОЛЗУВАТЕ ВСИЧКИ ДНИ от резервацията, дължите неустойка в размер на 50 % от стойността на неизползуваните нощувки.

НАСТАНЯВАНЕТО е след 14.00 ч. Стаите се освобождават до 11.00 ч.

ЗА НАЕМАНЕ на вилата за целия сезон, групови резервации, празници, уикенди, и др. предлагаме специални оферти и пакетни цени.

ПРЕДПЛАТАТА се удостоверява с банков документ. Предплатата се внася в следната сметка:

Banka DSK EAD
Ul. Debar 1
1618 Sofia
BIC: STSABGSF
IBAN: BG52STSA93000008358517
Христо Йосифов